söndag...

Efter en sjukt trevlig kväll igår hos Ebba, som kanske inte slutade lika trevligt så var det dags att se fram emot Söndagen och hoppas på att den skulle bli så bra som möjligt. Tog bussen från Vellinge vid ett för att bege mig till Pildammarna där det var Parkhäng innan MFF - gais, det var grillning och folk spelade fotboll och hade allmänt trevligt. Sen gick ett mindre gäng MFF-anhängnare till Stadion för att se matchen. Det var helt galet varmt... Matchen började och som vanligt så var stämningen på topp.

När Jiloan Hamad gjorde det snygga 2 - 1 målet i 46:e minuten så trodde man att det kanske äntligen skulle bli en vinst.... men nej.... visst fan sätter gais 2 - 2 i 86:e minuten............ Så nu är man rätt nere får man säga. Och efter 4 års motgång så gick vi för att få prata med Roland Nilsson & Hans Gren (Tränare & Ass. tränare) om vad som är fel. Då säger Hans till en av supportrarna på plats "Kom hit din lilla fitta så ska jag vända upp och ner på dig" vad FAN säger han!?!?! Jävla idiot....

Aja nu ska jag inte snacka mer om matchen... blir bara så sjukt förbannad....

Nu sitter jag här och är helt slut efter idag och helgen, för det har faktiskt varit en sjukt bra helg. Nu är det väll dags att chilla och ladda inför slutprovet i Matte A imorgon...... som vi ska ha i 3 timmar............ Men innan jag drar så vill jag bara tacka Jessica för klassfesten i Fredags & Ebba för festen igår!

Puss

I med och MOTGÅNG tillsammans.

saturday night.

Idag så är man helt slut... Somnade nog inte förens kl fyra i natt. Idag så vet jag inte riktigt vad som händer, antingen så blir det att jag drar till Ljunghusen eller så blir det väll att  jag gör något i Vellinge. Men just nu så lutar det nog åt Ljunghusen.
Är ensam hemma ikväll, för mamma och pappa ska på cykelfest som Victors mamma anordnar. Och det är ju inte varje dag som man är ensam hemma om man säger så, tror att senast jag var det för för 2 år sen. Men nu ska jag in i duschen...

Ha en bra lördag alla, för det ska jag ha!

Puss



Fan vad jag saknar gamla 9A............

klassfesten.

Igår var det klassfest hos min gamla klasskamrat Jessica Grönlund, fast kvällen började hemma hos Simon där alla killarna från gamla 9A snackade, grillade, förkrökade och hade det trevligt. Sen så gick vi hem till Jessica där tjejerna hade ätit och sånt.

Killarna från gamla 9A.



Tjejerna från gamla 9A.

Kvällen innehöll mycket dans, singstar, äventyr på Statoil, Häckhoppning, skratt & avslutades med nakenbad i Jacuzzi. Innan jag slutar så vill jag bara säga tack alla för igår, hade sjukt trevligt och det var den roligaste festen på länge!

Puss

Bild från Jacuzzin, det kom dock dit fler folk sen som badade.

thank god it's friday!

Nu är det äntligen helg och sommarlovet är snart här, det kan inte bli bättre nästan. Idag så gick man i skolan mellan 08.15 - 12.00, rätt så ball faktiskt. Sen efter skolan så klippte jag mig och det blev sjukt bra! Ikväll så är det klassfest som gäller, och det är alla från gamla 9A som kommer och det ska bli sjukt trevligt. Bilder lär komma upp här imorgon!

Puss



Rätt så bra känsla i den bilden!

don't stop believing.

Denna dagen har varit sjukt härlig, även fast att vädret inte alltid var på topp. Dagen började med pianolektion kl halv nio medans resten av klassen hade sovmorgon till kl 10, lite surt men det gör inte så mycket för pianolektionerna är nice. Sen så var det mest chill resten av skoldagen... rätt så bra känsla faktiskt.

Efter skolan så repade jag med bandet till halv fem och sen så drog jag hem. Och nu på kvällen så var det promenad på stranden och sånt mysigt.

Nu ropar sängen, puss.



Bjuder på denna fina bilden från rockkonserten.

As time goes by.

Rätt så chill dag i skolan idag, treorna tror att de kan spruta ner oss med vatten och komma undan med det... att de aldrig lär sig! Och sen så var det jobb som stod på schemat och det tog ungefär en timme. Sen så tog jag och Vigge bussen till Skanör för att titta på Champions League finalen mellan MANCHESTER UNITED - fc barcelona... United spelade som krattor hela matchen och förlorade med 2 - 0 och det suger...

Nu så ska jag lägga mig i sängen och lyssna på lite musik innan jag somnar.

Puss,


jag saknar dig

segling



Jag & Kusin på segelbåten i somras.

astronaut

He loved her so
But she was already gone, long ago
He really wanted her to stay
She couldn't wait to get away
And I was stuck in the middle

He tried to work it out
But that's was hard 'cause she is an astronaut
He didn't know a thing 
Behind his back a strom was happening
And I was stuck in the middle

He loved her so
But she was already gone, long ago
He really tried until the end
She had him on back to attend
And I was stuck in the middle
I was stuck in the middle
I was stuck in the middle

She left him to be with me
We had a few things together but eventually
I understood what she was up to
It was planned from the beginning
and the plan was carried through

And I'm still in the middle

I loved her so
but she was already gone, to the next in row
I really wanted her to stay
She couldn't wait to get away
And I was stuck in the middle

I loved her so
But she was already gone, long ago
I really tried until the end
She had her own plans to atend
And I was stuck in the middle
I was struck in the middle
I was stuck in the middle

Den låten....

skolan

Skolan... ja vad ska man säga...
Lärarna har ju som vanligt planerat jättebra genom att lägga alla hemuppgifter och prov på samma veckor, men så har det varit ända sen jag gick i åttan på Södervångskolan. Men man blir ju ändå sjukt trött på det... Men nu i allt snack om plugg så kanske jag ska passa på att berätta lite om mig själv.

Jag heter då Sebastian Bergström och bor i Vellinge, går första året på Sundsgymnasiet (Estet Musik) och älskar att segla och vara med vänner. Det var väll allt ni behövde veta om mig, för om jag skulle sitta här och berätta hela min livshistoria så skulle ni nog bli ganska uttråkade.


Bild från Skottland.

Blogg?

Halli Hallå! Då var det väll dax för även lilla Sebastian Bergström att fixa blogg, måste ju kolla så att det är så kul som alla verkar tycka att det är!

Får väll hoppas på det bästa.

RSS 2.0