vet inte vad jag vill.

Hej, hej & hej. Vet inte varför jag skriver här egentligen, men en sak vet jag.. jag är förjävla kass på att uppdatera bloggen men det visste väll alla de som har lyckats komma in på denna lilla skitbloggen :) Ikväll så ska jag bara vara hemma och plugga lite och dö framför datorn. Låter det kul? :)


thursday.

Skola, skola, skola... nu har skolan satt igång på riktigt igen och det känns skönt att få tillbaka alla dagsrutiner som helt försvinner under sommarlovet.
Dagen började med Individuellt val (Civilrätt för min del) och det var väll måttligt roligt om man säger så, gick igenom lagboken och dess innehåll. Efter det så var det dax för GeMu och det känns skönt att man börjar förstå allt nu. Sen var det lunch och på dagens meny så stod det Moussaka och jag hade någonstans fått för mig att det inte alls var gott men så var det inte! Sen var det en kort mattelektion och sen så var skoldagen slut.

Och jag har hållt på och möblerat om mitt lilla rum nu ett tag eftersom att pianot skulle få en bra plats och det blev äntligen klart idag i lagom tid tills jag fick mitt älskade piano!

Imorgon så fyller jag år och då hoppas jag på en jättebra dag! :)

P.s. ALICE KOMMER HEM IDAG! D.s.


Mitt nya fina piano!

RSS 2.0