tuesday.

Hej,
Dagen igår var INTE så kul, jobbade med mina konfirmander hela dagen och sov sedan över med dem och mer behöver jag inte säga om det! :)
Kom hem vid 11 tiden iallafall och eftersom att jag inte sov så bra inatt så somnade jag direkt när jag la mig i min säng. Vaknade rätt sent på dagen och nu har jag precis ätit. Ville egentligen dra till stranden idag men eftersom att jag somnade och att ingen annan ville dit så sket jag i det.

Ikväll så ska jag vara med Victor, Linus & Truls och jag har ingen aning om vad vi ska göra men jag vet iallafall att jag vill ta ett kvällsdopp!
Men vi hörs nog lite senare!

/ Sebastian

sunday.

Oj vad jag är dålig på att uppdatera min blogg! Men det är väll bara för att det är så mycket att göra på sommarlovet och när det är så fint väder som det har varit nu ett tag så vill man ju inte bara sitta inne vid datorn!
Men nu har jag blivit frisk iallafall efter en släng med lite feber och sånt smått och gott, och det är ju tur för då kan jag ju jobba i veckan och inte förlora massa pengar som jag skulle ha tjänat :D
Idag så ska jag vara med Victor och jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jag antar att det blir att vi drar till Höllviken eller något :) Och sen så är det bara att hoppas på att veckan går fortfortfort för på fredag så ska jag och ett stort kompisgäng dra in till Köpenhamn och se när Rick Astley har konsert! Det kommer att bli så sjukt härligt! :D
Och sen på lördagen så kommer äntligen Alice hem........ den dummingen åkte till Korsika igår :(
Men då har man yttligare en sak att längta till!
Sen så konfirmeras mina små konfirmander på lördag också. Jag anar att man kommer att vara rätt så seg i hela kroppen efter en heldag i Köpenhamn dagen innan. Men det ska nog gå bra ändå! :)

En sak som jag är lite besviken på är att jag inte har tagit mig in till stan nu när det är rea för att se om jag kunde hitta några fynd. Men jag har istället utnyttjat rean som finns på ett par hemsidor. För idag så beställde jag en vit-blå randig blazer från www.asos.com för 440 kr.

Men nu så ska jag hem till Victor och äta!

Ha det bäst.

/ Sebastian


Så ser blazern ut, fast det är ju inte den bästa bilden kanske!

jobb, jobb, jobb...

Nu var det ett tag sen man la in ett inlägg så det är väll dax för ett nu! Anledningen till att jag har varit lite off är för att jag har haft fullt upp med jobb, jobb, jobb och vänner :) Men det ska bli bättring! Idag så jobbade jag som vanligt med konfirmander och sen så när jag kom hem så drog jag direkt till mitt andra jobb där jag jobbade i ca en och en halv timme. Och nu är jag helt slut!

Ikväll så ska jag vara med Linus, Truls och Philip. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi hittar säkert på något kul!

/ Sebastian

sol, vind & vatten.

Hej,
Gårdagen var riktigt rolig, och det blev mycket dans! Efter dansen på torget så åkte jag, Victor, Gustav, Jonna, Anna, Tim, Lovisa, Josefin, Oskar, Gustaf, Marcus & Truls till Hököpinge där det var fest men vi stannade inte där så länge utan vi drog tillbaka till Vellinge för att efterfesta. Så jag & Victor stack hem till Linus där vi festade tillsammans med hans bror och hans kompisar. Och sen så gick jag hem och sov.

Idag så blev man väckt klockan 10 av mamma, gick upp och åt lite frukost för att sedan åka till Limhamn med pappa och Victor för att segla ner den till falsterbo kanalen. Men eftersom att rullgenuan trasslade till sig så fick vi vända tillbaka efter en halvtimme. Så vi får väll segla ner den någon annan gång!

Idag så ska jag nog bara ta det lugnt eftersom att man ska börja jobba imorgon...... Men det ska ändå bli rätt kul!

/ Sebastian

say the word

Tja! Idag är det lördag och vanligtvis så betyder det ju helg och ledighet men eftersom att SOMMARLOVET är här så kommer man ju vara ledig ett bra tag!
Idag så har man varit på torgadagen i byn, det skulle egentligen dra igång igår men eftersom att det var typ storm så ställdes det in tills idag. Och idag så är det sol men det blåser lite men det är sånt man får ta!
Ikväll så ska man in till byn igen med Victor, Jonna & Anna och sen så lär vi ju träffa lite annat folk där också. :) Det är lite dansband och sånt ikväll så man kan nog räkna med att rätt många pesionärer släpper loss där!

Ha det bäst!

/ Sebastian

här kommer sommaren?

Blev inget inlägg igår eftersom att jag inte hade tid till det! :) Dagen började iallafall med att alla ettor på Sundsgymnasiet samlades i matsalen halv 9 för att lyssna på talet som rektorn skulle hålla, dessutom så bjöds det på lite musik. Efter det så gick alla estetelever till musiktorget där våra lärare hade köpt tre olika tårtor till oss! Detta var mycket uppskattat av alla elever. :)
Sedan så gick jag, Victor och några till ut för att försöka komma på något kul som man kunde hitta på under dagen och det blev att vi åkte till Kust i Falsterbo för att fika och där mötte vi också lite trevligt folk. Sen så tog de flesta bussen till Höllviken och jag, Victor, Gustav och Oskar drog till toppen för att köpa kött och sånt inför grillningen som vi och några andra skulle ha hemma hos Gustav lite senare under dagen.
När vi väl var hos Gustav så tog vi det bara lugnt innan vi satte igång med grillningen. Maten blev mycket god och man var rätt hungrig eftersom att jag inte hade ätit någon frukost på morgonen!
Runt 7-8 så drog jag och Victor till Vellinge eftersom att Isabelle skulle ha klassfest men det var typ en estetarfest för det var folk som hade gått ut tvåan och trean där men det var bara nice!
Några timmar senare så stack jag och Victor hem till mig och sov, fast vi hann titta lite på Scrubs innan vi somnade! Vaknade senare av att telefonen ringde men det gjorde inget för det var min lilla sötnos som ringde! :)

Ikväll så blir det bara att titta film och äta godis eftersom att man har jobbat två timmar ute i detta jävla värdet............

Ha det bäst!

/ Sebastian



Bild från klassfesten.

Standing still.

Idag var faktiskt en rätt jobbig dag i skolan, men jag har mig själv att skylla faktiskt för det är mitt eget fel att jag har skitit att göra arbeten som jag fick sitta och stressgöra idag i skolan. Men det gick ändå rätt bra! Fixade mitt MVG i Engelska A och i Bild rätt så skönt faktiskt. Aja, nu är allt skit över för imorgon så är det skolavslutning! Åhhh vad skönt det ska bli! Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, men det lär väl visa sig!

Ikväll så är det fotboll hemma hos Jake, SVERIGE - malta! Jag tippade ju att Sverige skulle vinna mot Danmark senast med 2-1 men det var ju åt helvete :D Man jag tippar på att det blir 2-0 till Sverige idag!

Vi hörs kanske senare!

/ Sebastian



SOMMAR!

see you soon

Nu sitter jag här, klockan är 22.37 och jag håller på att skriva ett Samhällsarbete om Socialdemokraterna och deras ideologi, lyssnar på Coldplay & längtar efter sommarlovet. Kanske ska tilläggas att jag har två engelskarbeten efter detta också.... och det ska vara klart imorgon också.... Fast jag är rätt duktigt för jag gjorde precis klart ett Samhällsarbete om Källkritik och det gick faktiskt jätte bra. Fast det är nu man ångrar att man inte gjorde de här sakerna tidigare så att man bara kunde ta det lugnt nu men det är försent nu!

Var ute med min hund för en stund sen, skönt att komma ut och få lite frisk luft när man bara sitter inne vid datorn, och det regnade inte på mig! Så jag antar att jag hade tur!


Får bli en bild på min lilla hund när han var valp. :)

Im singing in the rain.

TisdagTisdagTisdag........ om ni frågar mig så är det den sämsta dagen på hela veckan, börjar tidigt & slutar sent & BARA tråkiga lektioner. Fast idag så började vi klockan 10.10 och då hade vi bild som jag har börjat tycka om igen! Och sen så gjorde vi absolut ingenting på de andra lektionerna idag. Så denna tisdagen har varit bra hittills. Fast om man ska klaga på någonting idag så får det isåfall bli vädret! FY FAN säger jag bara, det är ju snart sommarlov och då ska det ju vara sol och varmt! Men man är ju tyvärr van vid att det blir sånt här skitväder precis när sommaren sätter igång. Men man får väll hoppas att solen tittar fram lite under veckan!

Idag så har jag MYCKET att göra, klockan halv sex så ska bandet samlas på skolan innan vi ska ha en avslutningskonsert tillsammans med några mindre barn och deras små band. Och sen när jag kommer hem så har jag 4 skoluppgifter jag jag har "glömt" att göra, jag vet att det är dåligt av mig men jag har inte haft någon ork över huvud taget till att göra dem. Men ikväll så är det sista chansen och den tänker jag fan ta tillvara på! Men nu så ska jag äta något och sedan dra till skolan, men vi hörs senare!

/ Sebastian


Rätt så chill bild på mig och Victor, men inte fullt lika chill skärpa! :)


stan.

Idag så började skolan klockan 10, trodde giår att vi började 11 men så var inte fallet. Vi hade instrument & sång redovisning i nästan 3 timmar om jag inte minns helt fel. Men efter det så slutade vi och jag drog in till stan för att se om jag kunde hitta något klipp, och det gjorde jag.



 Shorts 149 kr. (H&M)
T-Shirt 99 kr. 2-pack (H&M)
Bälte 299 kr. (Boomerang)
Cardigan 299 kr. (Åhlens, inte inköpt idag)

Det är kanske inte är världens bästa bild men det får ni stå ut med! Nu så ska jag duscha men vi hörs sen.

/ Sebastian

wardrobe.

Idag så har jag inte gjort ett skit faktiskt! Var helt slut efter alla studenter och skolan denna veckan. Så då var det ju ett perfekt tillfälle att rensa ut all skit från garderoben. Och efter två timamr så var jag klar. Så nu känner jag mig duktig! :)
Just nu så pratar jag med en pajas i telefon och efter det så är det sängen som gäller för min del! Imorgon så har jag sovmorgon till 11 tror jag och sen så har vi redovisningar på våra instrument och sen så slutar vi, så jag känner på mig att det kommer att bli en skön dag imorgon!

Ha det bäst!

/ Sebastian




bowtie

Satt här och tittade runt på lite hemsidor för att hitta några nya flugor som man kan köpa. Hittade sjukt många på en hemsida, rösta på vilken som ni tycker är finast!




                                                                                       

4 dagar kvar.

Godmorgon alla läsare!

Igår så var jag och Victor Dj's på en 40-års fest, det gick bra men man var ju rätt så trött! Idag så har jag bara suttit vid datorn, än så länge iallafall. Får väll se om man sticker ut en sväng lite senare.
Idag så är jag riktigt sugen på att åka till stan och shoppa lite kläder till sommaren, för nu så är det ju bara 4 dagar kvar tills det efterlängtade sommarlovet börjar. Det är helt galet hur snabbt ettan på Sundsgymnasiet har gått, det känns som att det var igår som man hade sin första lektion där. Men jag klagar inte! För nu så ska det bli sjukt skönt med sommarlov i 10 veckor.
Nu ska jag duscha och hitta på något, vi hörs senare!

/ Sebastian

nationaldagen.

Hej, idag är det som ni säkert redan vet nationaldagen. Kanske inte så stor högtid egentligen men ändå! Igår så var jag och en del från klassen på Entré där vi först åt och umgicks lite för att sedan gå på 3D-bio, sjukt häftigt & sjukt äckligt! Jag kan verkligen rekommendera det för det blir en helt annan upplevelse, känns nästan som om man är med i filmen.
Men iallafall... efter det så gick vi till bussen, påvägen dit så fick vi höra två sjukt dumma kommentarer:

Tim:
- Nu kommer jag aldrig att kunna gå ner i en gruva igen!
Precis som att Tim brukar vara i gruvor! Då kanske jag ska säga att en stor del av filmen utspelade sig i en gruva också.

Adam:
-Tänk om man skulle se allt i 3D!
Behöver jag säga något?

Några hoppade sen av i Höllviken där de skulle på fest hos Helen, men jag tog bussen till Ljunghusen för att umgås med några busiga tjejer! Vi tittade film och sånt och efter några timmar så drog jag hem.

Idag så ska jag hem till Victor för att se på fotbollen SVERIGE - DANMARK! Tippar på 2 - 1 till Sverige. Sen så ska vi in till Malmö för att vara DJ's, haha! Innan jag går vill jag bara säga, GRATTIS TIM!!!! Hoppas att du får en sjukt bra dag!

Ha det bäst!

Puss


Bild från Saras student.
Jag, Victor & Gustav.

hangover...

Igår var det student för Sara, det började redan klockan 10 med att jag, Victor % Gustav hade en egen champagne-frukost... eller ja det blev inte så mycket frukost kanske men champagne det drack vi iallafall! Dagen fortsatte med att vi gick till skolan för att se när klasserna sprang ut men vi tittade inte på alla utan vi tittade på kanske 6 klasser och sen så gick vi till studentflaken. Det var sjukt nice tyck på flaken, längtar tills det är våran tur. Det är ju "bara" två år kvar nu!
Kvällen fortsatte här hemma där det var lite fest och presentöppning för Saras del. Lite synd att det var så dåligt väder bara för vi kunde inte sitta ute och äta, men det är väll sånt som händer. Hoppas att det blir bra väder på vår student iallafall!
Klockan halv 11 så tog jag, Victor och Sara taxi, jag & Victor skulle hem till Tim för att fira hans syster som också tog studenten och Sara skulle till Ljunghusen för att ta limousine till Strandbaden.
Hos Tim så hade vi sjukt kul och dansade och sjöng som galningar när livebandet sjöng och spelade några gamla godingar! Stämningen var på topp och kvällen/natten slutade kl tre när jag och Victor tog taxin hem. Då hade vi innan dess fått uppleva Anna som ramlade över ett staket... eller hon ramlade rätt många gånger faktiskt. Och en Sofia som inte kunde stå på sina egna ben. Många skratt iallafall!
Kom hem sen vid typ kvart över tre efter att jag hade fått springa en bit i ösregnet och när jag kom hem så somnade jag direkt, var helt slut! Fick sova i kanske tre timmar? Sen så var det dax för skola igen!
Men det var rätt lugnt ändå för vi hade bara redovisningar hela dagen!


Ikväll så är det lite klassaktiviteter som står på schemat! Först så ska vi in till stan och äta och ha mysigt för att sedan bege oss till Entré där vi ska se på 3D-bio, My Bloody Valentine tror jag att filmen heter. Sen så blir det kanske övernattning i Höllviken!

Bilder från studenten kommer senare!

Puss

onsdag - inte så jävla chill.

Idag så var det skola mellan 9.45 till 1, sjukt chill dag faktiskt för vi gjorde typ ingenting. Stannade kvar en stund efter att vi hade slutat för att öva på pianoläxan. Efter det så gick jag hem där jag möttes av två MYCKET stressade föräldrar som höll på att fixa det sista inför Saras student imorgon. Gick direkt till jobbet och jobbade ett tag för att sedan dra hem och hjälpa till med att sätta upp tält och sånt. Sen så kom Victor och då begav vi oss till Ica för att köpa ballonger, Sara följde med för att hon ville hänga med oss, för att förbättra sin status lite. Passade även på att köpa lite godis och cola som jag och Vigge chillade här hemma sen.
Senare så stack vi ut på en promenad och sen så gick jag hem. Så nu sitter jag här naken... nej men jag sitter här och är sjukt trött iallafall.

Imorgon innan studenten så ska jag, Victor & Gustav ha en egen liten champagne-frukost här hemma. Vi ska sitta i uterummet medan alla i Saras klass kommer att sitta i tältet utanför. Kommer att bli sjukt chill.

Vi hörs imorgon,

Puss

summertime,

Ikväll så stack jag och Victor till stranden för att egentligen ta ett kvällsdopp men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Det blåste kallt och det var inte särskilt lockande faktiskt! Istället så satt vi och mös med Sofia, Sofia & Karro och lyssnade på lite musik och hade kul.

Nu känner man verkligen att sommarlovet är påväg, gud vad skönt det ska bli! Bara kunna ta det lugnt och slippa tänka på skolan och massa läxor och arbeten. Fast det är en del skolarbete kvar, men efter fredag så kan man äntligen pusta ut och koncentrera sig på lite roligare saker.
Imorgon så ska jag hjälpa pappa att sätta upp partytält och städa och lite sånt eftersom att min älskade storasyster tar studenten på torsdag. Det kommer att bli härligt!

Nu ska jag väll öva lite på pianoläxan inför pianoredovisningen på måndag innan jag ska sova, är lite nervös inför redovisningen men det kommer nog att gå jättebra. Hoppas jag iallafall!

Puss

juni.

Ja idag så är det tisdag och det är sjukt fint väder idag igen. Har inte gjort så mycket idag, var bara på ett litet möte innan och sen så drog jag hem och gjorde ett litet arbete. Ikväll så antar jag att det blir ett kvällsdopp i Höllviken eller kanske Ljunghusen? Eller så blir det väll något annat chill! :D

Aja, nu ska jag dra. Hörs kanske senare!

Pusspuss

seaside.

Fy vilken underbar dag det har varit idag, dagen började med slutprov i Matte A och det gick nog rätt bra för mig tror jag! Sen så slutade man... KLOCKAN HALV 11! Och då bestämde jag, Victor och några andra att vi skulle bege oss till stranden. Köpte med oss läsk och stekte på stranden i några timmar och hade sjukt kul! Man kan inte göra mer än att älska detta vädret.










RSS 2.0